Dec 21, 2012
admin

Cel mai mare mall de materiale de constructii online se lanseaza!

BuildersRo

 

La ce ne duce gandul cand spunem 21 decembrie 2012? La faptul ca am mai scapat de un sfarsit al lumii, care potrivit mayasilor trebuia sa vina astazi, la declaratiile si platile fiscale catre stat ce aveau data limita de depunere astazi sau daca ne intoarcem in timp cu mai bine de 20 de ani, la cea dintai baricada ridicata la Intercontinental in urma mitingului anticomunist din 21 decembrie 1989!

In concluzie, ziua de 21 decembrie este ziua unui nou inceput, o zi perfecta pentru o noua etapa din viata Romaniei!

Da, putem spune ca astazi incepe epoca Builders.ro!

Ce reprezinta Builders.ro? Un adevarat mall online pentru locuinta fiecaruia, unde pe langa materiale de constructii si instalatii, gasesti aparate electronice si electrocasnice, mobilier si decoratiuni, unelte si echipamente, practic tot ceea ce ai nevoie pentru casa si gradina.

De ce spunem ca incepe epoca Builders.ro? Pentru ca nu este vorba numai de un depozit online, ci de un sistem complex, de un ansamblu de site-uri ce lucreaza pentru clientul final, pentru a-i pune la dispozitie pe langa toata gama de produse, materiale, decoratiuni si aparate, pentru casa, dar si posibilitatea de a inchiria utilaje si echipamente de la o simpla bormasina pana la masini de tencuit sau de preparare a betonului.

Dar asta nu este tot! Poate cea mai utila sectiune a platformei este posibilitatea de a te scapa de grijile transportului si montajului.

Ce ofera Builders.ro in privinta montajului? Nu una, ci DOUA variante pentru montajul produselor achizitionate prin intermediul platformei!

Astfel, pentru clientii Builders.ro, exista posibilitatea montarii urgente a oricaror produse achizitionate, completand un scurt formular ce va fi analizat de catre noi – echipa lui Manole si montat de catre voi – mesterii lui Manole! Aceste lucrari vor fi tratate si solutionate ca ”Joburi Urgente”.

Pentru lucrarile de anvergura, ce necesita o analiza mai profunda sau o solutie tehnica deosebita, Manole va aproba lansarea jobului pe site, cu toate detaliile necesare privitoare la localitate, data de incepere sau evaluarea lucrarii.

Asa cum v-ati dat seama, Builders.ro este un partener strategic, ce ne va furniza o multime de lucrari, de la constructia sau amenajarea unei case pana la montarea unor obiecte sanitare sau electocasnice. Deci joburi pentru toti mesterii mici si mari!

Toate serviciile de montaj sunt oferite prin intermediul nostru, MyBuilders.ro, adica avem exclusivitate… pentru toti mesterii lui Manole.

Putem spune ca azi 21 decembrie 2012 s-a nascut fratele nostru mai mare Builders.ro!

Sa fie intr-un ceas bun, un sincer ”La Multi Ani”, vanzare buna si la cat mai multe lucrari pentru Mesterii lui Manole!


Etichete pentru acest articol: , , ,