Sep 19, 2012
admin

De ce este important sa va reabilitati termic locuinta?


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2211

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2212

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2138

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2139

In ultimul timp vedem peste tot in jurul nostru blocuri si case ce sunt reabilitate termic. Aceasta problema a fost mult dezbatuta si concluzia este ca aduce foarte multe beneficii locuitorilor. Vi le prezentam si noi in paragrafele urmatoare.

Un avantaj major este reducerea costurilor. Un studiu al Ministerului Muncii arata ca pentru o locuinta izolata costurile pentru incalzire se pot reduce chiar si cu 35%.

Pe langa banii care va raman in buzunar, daca va izolati locuinta protejati mediul – sunteti eco. Nemaipierzand caldura aveti nevoie de mai putina energie pentru incalzire, deci veti folosi mai putin combustibil. Este un mod de a imbunatati mediul inconjurator pentru dumneavoastra si urmasi.

Un alt avantaj demn de luat in considerare este faptul ca daca va izolati corect locuinta se vor reduce considerabil emisiile de gaze – care sunt producatoare de ploi acide.

O consecinta a reabilitarii termice este pastrare aerului cald in locuinta. Astfel se reduce drastic riscul de a face condens si de a se dezvolta mucegaiul, cu toate neplacerile ce urmeaza.

Noi recunoastem avantajele acestui sistem si mesterii nostri inscrisi pe www.mybjobs.ro sunt pregatiti sa va sara in ajutor.