Sep 24, 2012
admin

Marturia unui boier fericit


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2211

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2212

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2138

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/mybjobs/public_html/blog/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2139

Vorbim astazi cu Eugen23598, membru al comunitatii „boierilor” pe My Builders Jobs. Eugen se pregateste in prezent sa-si innoiasca locuinta, dupa ce a selectionat mesterul potrivit folosind serviciile My Builders Jobs. Am decis sa-l retinem cateva minute la telefon pentru a discuta despre cum a devenit boier și cum ii plac serviciile oferite de My Builders Jobs.

Cum ati aflat despre Mybuildersjobs?

Am aflat de MyBuildersJobs oarecum intamplator deoarece am fost contactat de un reprezentant al acestui site.

Ce v-a determinat sa va faceți un cont pe My Builders Jobs?

La inceput am ascultat ca pe orice alta promotie facuta la telefon. Dar propunerea se potrivea de minune cu faptul că aveam de executat niste lucrari pentru casa. In final, am fost convins datorita avantajelor acestui sistem. Contul de „boier” este gratuit, am acces la multe informatii și pot introduce usor detalii despre jobul pe care vreau ca mesterii sa-l execute. De asemenea, pot cauta intr-o baza de date cu multi mesteri de unde am putut alege executantii care se potrivesc cel mai bine profilului cerut de jobul pe care il aveam de facut.

Cum vi se pare procedura de inscriere?

Este o procedura simpla, iar pe masura ce lucrezi cu sistemul incepi sa te obisnuiesti. Ce mi-a placut in mod special este ca pot sa-mi accesez contul in orice moment, astfel incat pot sa vad daca am primit mesaje, pot vizualiza executantii si consulta ofertele diferitilor mesteri. Ceea ce este intr-adevar foarte util este ca totul se desfasoara pe internet, in fata calculatorului sau de pe telefon astfel incat am acces usor la cont.

Pentru executarea carei lucrari ati apelat la MyBuilders Jobs?

Pentru lucrari de constructii, mai precis pentru lucrari de rigips si compartimentari. Am un apartament pe care trebuie sa-l compartimentez, apoi de dat cu glet si vopsit. Am pus deja oferta pe site si acum tot ce imi ramane de facut este sa imi aleg mesterul cu care voi lucra. Pe cei de pe lista scurta i-am invitat in apartament pentru a-si face o idee despre volumul de munca presupus de aceasta lucrare.

V-a placut ca ati apelat la My Builders Jobs?

Da, am fost placut impresionat de sistem, deoarece nu a trebuit sa mai pierd timpul cautand eu mesterii prin cunostinte sau diverse alte surse.

Cum ati ales mesterul?

La jobul pe care l-am postat au aplicat mai multi mesteri. L-am ales in primul rand dupa referintele si dupa experienta pe care acesta mi-a spus ca o are in astfel de lucrari. Bineinteles si pretul pentru manopera a fost cel care a inclinat in final balanta ca si termenul de finalizare pe care mi l-a oferit. Dupa ce am fost si le-am prezentat lucrarea, in final, s-a evidentiat unul singur, care a indeplinit majoritatea conditiilor pe care le-am impus si care mi-a oferit, cel putin la prima vedere, siguranta ca va face o treaba buna. Asadar sper ca lucrarea va iesi bine si va voi comunica impresiile dupa finalizarea ei.

Unde considerati ca mai trebuie sa aducem imbunatatiri site-ului?

In primul rand mi-a fost destul de greu sa compar mesterii intre ei pentru ca nu toti au avut recomandari de la alti boieri, asa ca a fost un fel de tombola. In cele din urma am facut alegerea corecta. Probabil cu trecerea timpului sistemul se va imbogati cu cat mai multe laude si evaluari ale boierilor pentru mesteri. Site-ul fiind de putin timp lansat nu prea sunt astfel de comentarii si deci nu poti folosi in totalitate facilitatile pe care le ofera.

Ati recomanda si altora sa foloseasca acest sistem?

Da, deoarece ofera posibilitatea de a alege usor persoana potrivita pentru jobul potrivit, mai ales datorita faptului ca ma pot baza si pe recomandarea altor boieri privind calitatea lucrarilor pe care un mester le poate oferi.