welcome to builders jobs

Login Boier

Reseteaza parola

Esti boier?

Pentru a lansa un job, a lauda sau a invita un Mester la jobul tau este nevoie sa intri in contul tau iar daca nu ai trebuie sa te inregistrezi ca Boier in site-ul nostru.

De ce nu o faci acum? Nu te costa nimic!
In plus, daca comanzi un job, Manole iti garanteaza instantaneu, zeci de Mesteri interesati, asa ca ai de unde alege!

Sfatul lui Manole: descrie cat mai complet jobul, adauga cat mai multe fotografii, indica valoarea estimativa a jobului

Succes in cautarea de Mesteri!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Esti mester?

Pentru a aplica la joburile Boierilor este nevoie sa intri in contul tau, iar daca nu ai, trebuie sa te inregistrezi ca Mester in siteul nostru!

Fii acum unul din Mesterii lui Manole si poti aplica online la sutele de lucrari din MyBuildersJobs!

Toti "Boierii" care au lucrari in constructii si nu numai, s-au mutat la adresa mybjobs.ro!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Inregistreaza-te ca boier!

welcome to builders jobs

Login Mesteri

Reseteaza parola

Esti boier?

Pentru a lansa un job, a lauda sau a invita un Mester la jobul tau este nevoie sa intri in contul tau iar daca nu ai trebuie sa te inregistrezi ca Boier in site-ul nostru.

De ce nu o faci acum? Nu te costa nimic!
In plus, daca comanzi un job, Manole iti garanteaza instantaneu, zeci de Mesteri interesati, asa ca ai de unde alege!

Sfatul lui Manole: descrie cat mai complet jobul, adauga cat mai multe fotografii, indica valoarea estimativa a jobului

Succes in cautarea de Mesteri!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Esti mester?

Pentru a aplica la joburile Boierilor este nevoie sa intri in contul tau, iar daca nu ai, trebuie sa te inregistrezi ca Mester in siteul nostru!

Fii acum unul din Mesterii lui Manole si poti aplica online la sutele de lucrari din MyBuildersJobs!

Toti "Boierii" care au lucrari in constructii si nu numai, s-au mutat la adresa mybjobs.ro!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Inregistreaza-te ca mester!

Sistem online de angajare lucrari si mesteri in constructii!

Ajutor pentru Mesteri

Ce este o taxa de lista scurta?

Odata ce ti-ai exprimat interesul pentru un anumit job, boierul poate sa te propuna pentru lista sa scurta de mesteri potriviti sau sa renunte la serviciile tale. Cand un boier te propune pentru lista scurta, inseamna ca profilul tau este potrivit pentru job-ul sau. Lista scurta contine maxim 5 mesteri, dar boierul alege inca 5 mesteri pentru lista de asteptare, pentru a asigura inca o sansa mesterilor interesati de acel job.
Pentru a fi ales pe lista scurta, trebuie sa reconfirmi interesul si motivatia ta prin plata unei taxe catre MyBJobs. Aceasta plata nu iti garanteaza obtinerea jobului, insa face posibila comunicarea directa cu boierul. In momentul in care ai ajuns pe lista scurta, datele tale vor deveni vizibile boierului si veti putea schimba mesaje prin intermediul platformei de mesagerie MyBjobs. In acest fel puteti discuta detaliile jobului, puteti programa vizite pe teren si negocia un pret.

Care sunt taxele tipice de lista scurta?

Taxele de lista scurta vor varia de la 3EURO la 5EURO, cu o medie de 4EURO. In functie de fiecare job si de valoarea acestuia, Manole estimeaza in mod corect care este taxa de includere pe lista scurta a unui boier. Inainte de a iti exprima interesul total in privinta unui job si de a decide plata taxei, suma iti va fi transmisa printr-un mesaj personal din partea lui Manole.
Nu uitati, nu se percepe nici o taxa atunci cand iti exprimi interesul pentru un anumit job - taxa se va aplica numai cand esti propus pentru lista scurta a unui boier.

Cati mesteri sunt alesi pe lista scurta a fiecarui job?

Pe lista scurta a unui job pot fi maximum 5 mesteri. In plus boierul pregateste o lista de asteptare, pe care mesterii sunt ordonati in functie de preferintele sale. In cazul in care un mester nu reconfirma interesul pentru un anumit job, Manole va invita pe lista scurta primul mester din lista de asteptare. Poti vedea cati mesteri au fost adaugati pe lista scurta in partea de jos a fiecarui job.

Cum pot afla mai multe informatii despre un job fara sa fiu adaugat pe o lista scurta?

In momentul in care esti interesat de un job, ai fost recomandat de Manole pentru un anumit job sau ai fost invitat chiar de boier, ai sansa de a cere informatii suplimentare asupra jobului. Manole va strange solicitarile de la toti mesterii propusi spre efectuarea job-ului si le va transmite boierului. Boierul poate sa faca completari in textul jobului si poate incarca imagini.
In momentul in care ai ajuns pe lista scurta, platind taxa, datele tale vor deveni vizibile boierului si veti putea schimba mesaje prin intermediul platformei de mesagerie MyBjobs. In acest fel puteti discuta detaliile job-ului, puteti programa vizite pe teren si negocia un pret.

Restituiti sau acordati credit pentru taxele de lista scurta?

Manole nu emite note de credit sau restituiri pentru taxele de lista scurta.

Pot include detaliile mele de contact in mesaje?

Manole nu divulga datele de contact ale mesterilor sau ale boierilor pentru a respecta regulile de confidentialitate si respect mutual. Dialogul se deschide in momentul in care un boier te-a selectat pe lista ta scurta: Manole activeaza platforma noastra de mesagerie, dand oportunitatea sa lamuriti detalii, sa stabiliti intalniri si sa negociati oferta. Contactul tau va deveni vizibil pentru boier si el te va putea contacta, de asemenea, prin telefon sau e-mail.

Pot inregistra mai mult de un numar de telefon in optiunea lista scurta?

Nu, mesterilor le este permisa inregistrarea unui singur numar de telefon in optiunea lista scurta.

Cum ma pot alatura comunitatii MyBJobs?

Pentru a te inregistra pe MyBJobs, va fi nevoie sa completezi toate datele in tabelul de inregistrare ca Mester, pentru realizarea contului de Mester Vizitator.

Pentru a deveni Mester Activ, Manole iti recomanda sa iti alegi abonamentul care crezi ca ti se potriveste si sa iti completezi apoi, profilul, cu cat mai multe detalii despre activitatea pe care o desfasori, lucrari executate, recomandari de la clienti anteriori, pentru ca boierii sa fie cat mai bine informati cu privire la serviciile tale.

Primesc un mesaj de eroare in timpul procesului de inscriere - care este cauza?

O eroare poate aparea atunci cand numele de utilizator pe care l-ai ales este folosit deja de altcineva. Poti incerca sa alegi un alt nume de utilizator. Daca eroarea persista striga-l pe Manole.

Cat va dura procesarea aplicatiei mele?

Verificarea aplicatiei dureaza, in mod normal, maxim 48 de ore din momentul aplicatiei, cu exceptia cazului in care Manole intampina dificultati privind verificarea sau colectarea anumitor informatii.
Pentru orice intrebare legata de o aplicatie de inscriere pe MyBJobs, striga-l pe Manole.

Daca aplicatia mea a fost respinsa, pot aplica din nou?

Depinzand de motivul pentru care a refuzat o aplicatie, Manole invita anumiti mesteri sa aplice din nou, oferindu-le sugestii si sfaturi, atunci cand este potrivit.

Cum pot anula aplicatia mea de inscriere pe MyBJobs in calitate de mester?

Daca doresti sa fie anulata aplicatia ta de inregistrare pe MyBjobs, striga-l pe Manole.

Pot vorbi cu cineva in legatura cu inregistrarea in MyBJobs?

Daca ai nevoie de ajutorul lui Manole, striga-l .

In timp ce Manole imi aproba aplicatia, mai pot edita meseriile/specializarile mele sau zona de lucru?

Da, insa schimbarea meseriilor/specializarilor sau a zonei de lucru pot duce la modificari asupra pretului abonamentului. Daca intervin schimbari, Manole te anunta inainte de a finaliza inregistrarea.

ABONAMENTUL

Care este valoarea unui abonament?

Valoarea unui abonament este calculata de Manole in functie de: zona, meseriile/specializarile  si valoarea medie a lucrarilor.

Imi pot alege valoarea abonamentului?

Nu. Manole calculeaza aceasta valoare in functie de meseriile/specializarile, valoarea lucrarilor si zona de activare. Schimbarea acestor detalii va modifica, in consecinta, si valoarea abonamentului.

Pot schimba valoarea abonamentului in timpul derularii lui?

Schimbarea abonamentului tau, a detaliilor legate de zona de activare, a valorii medii a lucrarilor si a meseriilor/specializarilor tale se poate realiza in orice moment. Chiar in urma emiterii facturii, poti modifica aceste detalii, abonamentul urmand sa se incadreze intr-o categorie de pret mai mare sau mai mica.
Daca valoarea abonamentului nou este mai mare, Manole va emite o noua factura.
Daca valoarea abonamentului nou este mai mica, Manole va emite in contul tau de mester o nota de credit, care va putea fi folosita pentru abonamentele ulterioare.

De ce a fost anulata o invitatie primita pentru un job?

Manole anuleaza invitatiile la job-uri daca nu ai platit o factura emisa cu mult timp in urma sau abonamentul tau a expirat. Manole reactualizeaza abonamentele si invitatiile in momentul in care sunt rezolvate cazurile de mai sus.

Ce se intampla daca imi inchid contul?

In cazul in care iti inchizi contul, invitatiile in curs vor fi anulate, ca si prezenta pe anumite liste scurte de job-uri.

Cum pot verifica data pana la care pot plati urmatorul meu abonament?

Poti vedea informatii despre noul abonament vizitand pagina ta de mester.

Cum imi pot anula abonamentul?

Acceseaza pagina ta de mester si selecteaza - Inchide Contul -.

Plec pentru o perioada de timp, imi pot intrerupe abonamentul?

Acceseaza pagina ta de mester si selecteaza optiunea – intrerupere abonament -.
Poti intrerupe abonamentul o singura data pe an, pentru maximum 14 zile. Abonamentul tau va fi reactivat automat la data indicata. Costul pentru abonamentul ce corespunde perioadei de intrerupere va fi recuperat sub forma unei note de credit ce va putea fi folosita pentru abonamente ulterioare.
Daca intrerupi abonamentul,  vei fi vizibil, in continuare, in urma cautarilor pe site si vei putea primi invitatii de la boieri.

Oportunitati de Joburi

Cum genereaza MyBJobs oportunitatile de joburi?

Fiecare job are o anumita comunitate de mesteri care pot aplica, in functie de zona lor de activare si de aptitudinile indicate de anumiti mesteri. Manole poate sa te invite el insusi sa aplici la un job, daca profilul tau este suficient de revelant. De asemenea, boierul poate chiar el sa te caute si sa te invite sa vizualizezi job-ul comandat de el. Desigur ca exista si posibilitatea in care tu insuti poti cauta si aplica la job-uri care se potrivesc meseriei/specializarii tale si zonei in care esti activ.

De cate ori ma va recomanda Manole pentru job-uri?

Recomandarea lui Manole pentru un job, depinde de tipul lucrarilor pe care le poti efectua, de numarul joburilor postate in zona ta de lucru si de concurenta.

Imi pot trimite detaliile de contact atunci cand imi exprim interesul pentru un job?

In momentul in care iti exprimi interesul pentru un anumit job, comunicarea dintre tine si mester este intermediata de Manole, care permite numai cererea de detalii suplimentare legate de job-ul respectiv.
Manole NU va aproba:
- Mesaje care contin un numar de telefon sau o adresa de email.
- Mesaje care se refera la taxa de lista scurta sau la orice alta politica a MyBJobs.
- Mesaje care cer unui boier sa contacteze un mester direct si sa ocoleasca MyBJobs.
- Mesaje care, in opinia noastra, nu sunt in conformitate cu spiritul sitului.
Ne rezervam dreptul de a bloca si de a sterge orice mesaj care incalca aceste reguli.

Cat de des imi trimite Manole alerta de job?

Manole iti trimite alerta prin e-mail in cazul in care te-a recomandat pentru un job sau un boier te-a invitat sa vizualizezi un job. Aceste invitatii sunt trimise in functie de zona ta de activare, de specializarea ta si de valoarea lucrarii.

Mi-am exprimat interesul pentru un job. Cum pot verifica stadiul in care s-a ajuns?

Poti verifica starea unui job uitandu-te la lista de joburi din sectiunea Joburile Mele, de pe profilul tau.

De ce primesc invitatii la job-uri vechi?

Cand un boier nu gaseste suficienti mesteri relevanti pentru un job sau un numar insuficient de mesteri isi arata interesul pentru un job, Manole largeste si prelungeste cautarea cu intervale de 24 de ore pana cand suficienti mesteri isi exprima interesul.

FACTURI

Ce se intampla daca am o factura restanta?

Pana in momentul in care vei achita factura restanta, Manole va da urmatoarele ordine:
- Contul iti va fi restrictionat. Nu vei putea sa-ti exprimi interesul pentru un job sau vei fi eliminat din lista scurta a unui boier.
- Nu vei mai primi sugestii si nu vei mai fi recomandat de Manole pentru joburi.
Este important sa achiti factura restanta cat de curand posibil. Daca nu poti plati sau ai orice intrebare in legatura cu factura ta, poti mereu sa-l strigi pe Manole .

Mi-am platit toate facturile restante. De ce sunt inca restrictionat de la folosirea BJobs?

In functie de modul in care ai realizat plata, este posibil sa existe o intarziere pana cand restrictia asupra contului tau va fi ridicata. Daca intampini probleme si plata nu este actualizata, poti oricand sa-l strigi pe Manole .

Job-ul meu nu a demarat inca. Puteti amana data la care trebuie platita factura mea?

Din pacate, Manole nu poate schimba datele de plata ale facturilor. Termenii de plata sunt stricti: 14 zile, termeni mentionati si acceptati prin inregistrarea pe MyBjobs.

Am note de credit in contul meu. Cum le pot folosi?

Manole aloca automat notele de credit acumulate pentru plata facturilor noi sau restante.

COMENTARII

Ce este lauda?

Lauda, pozitiva sau negativa, este piatra de temelie a comunitatii MyBJobs. Lauda este dovada si modul de evaluare a muncii realizate de un mester si a job-ului finalizat.
Primind lauda ta pozitiva sau negativa, devii constient de nivelul tau de profesionalism si iti poti imbunatati performantele. In plus, boierii care comanda noi joburi evalueaza si aleg mesteri in functie de laudele anterioare.

Cum functioneaza sistemul de laude?

Odata ce ai finalizat un job, insista ca boierul care te-a angajat sa posteze pe MyBjobs o lauda. Scriind o lauda, boierul adauga noi informatii despre modul tau de lucru, parere care va servi urmatorului boier interesat de serviciile tale.
Prin acest sistem de lauda, Manole ajuta boierii sa caute si sa recompenseze serviciile excelente si sa refuze si sa penalizeze performantele negative si neseriozitatea.
Presiunea laudelor te motiveaza sa prestezi servicii de cea mai buna calitate. Tu devii astfel singurul responsabil de munca prestata in cadrul jobului obtinut. Astfel, angajarea mesterilor prin MyBJobs este sigura, garantand un standard de calitate setat tocmai de boierii care comanda joburi. Sugerand unui boier sa ocoleasca intermedierea prin MyBJobs, refuzi de fapt sa fii laudat si inspiri neincredere.
Manole se asigura ca toate comentariile sunt autentice si cu adevarat utile.

Cum pot primi prima mea lauda?

Pentru a primi laude, trebuie sa-i reamintesti boierului cu care ai colaborat sa intre pe MyBJobs si sa-ti acorde notele si laudele pentru serviciile prestate. 

Am primit laude negative. Ce pot sa fac?

Ai dreptul sa raspunzi laudelor negative si sa-ti spui parerea. Ai dreptul la un singur raspuns, iar acesta va fi postat sub lauda primita, dupa ce este verificat de Manole.
Manole nu se poate implica in mod direct in dispute.

De ce a fost stearsa lauda pozitiva de pe contul meu?

Manole verifica autenticitatea fiecarei laude. Laudele suspecte sunt semnalizate, investigate si eliminate, in cazul in care se dovedesc a nu fi autentice. In aceste conditii, Manole te va anunta prin e-mail.
In cazul in care un utilizator incalca regulile comunitatii MyBJobs, Manole isi rezerva dreptul, in conformitate cu termenii si conditiile MyBJobs, sa indeparteze orice utilizator, fara notificare.

NOTA MESTERULUI

Ce este nota?

In plus fata de lauda (unde boierii se exprima liber), mesterii vor completa si un formular construit in functie de anumite criterii (calitate, termen, atitudine, curatenie, pret, echipa), care permit notarea pana la nota 5. In functie de procentajul fiecarei categorii si a notelor obtinute, vei primi o nota care reprezinta nivelul tau de pregatire.

Care este procentajul fiecarui criteriu?

Calitate – 30%
Termen – 20%
Pret – 20%
Echipa – 10%
Curatenie – 10%
Atitudine – 10%

GARANTIA

Ce este garantia?

Garantia se refera la rezistenta unui job realizat de tine. In termen de o luna de la finalizarea job-ului, Manole ii va trimite boierului o scrisoare prin care va putea evalua garantia lucrarii mesterului.

PROFIL DE MESTER

Cum imi pot mari sansele de a castiga joburi prin BJobs?

Pentru a avea sanse cat mai mari la castigarea joburilor, Manole iti recomanda sa-ti completezi profilul de mester cu cat mai multe detalii care ar putea fi importante pentru boieri. Foarte important este, de asemenea, ca dupa fiecare job finalizat, sa-i ceri boierului sa te laude si sa te evalueze pe MyBJobs.

Cum pot schimba meseriile/specializarile afisate pe profilul meu?

Pentru a schimba meseriile/specializarile la care te-ai inscris, trebuie sa intri in contul tau si sa iti selectezi din nou meseriile si specializarile care te intereseaza. Trebuie sa tii cont de faptul ca modificarea numarului de meserii si specializari alese duce la modificarea pretului abonamentului.
In functie de aceste meserii/specializari, zona ta de lucru si valoarea joburilor, Manole te va recomanda pentru job-urile care se potrivesc profilului tau..

Sunt un constructor general cu multe specializari - la care ar trebui sa ma inscriu?

Daca acoperi un numar mai mare de meserii si specializari si nu te incadrezi in cele trei tipuri de abonamente standard, Manole te sfatuieste sa optezi pentru un pachet personalizat, unde iti poti selecta toate categoriile si specializarile care te intereseaza.

Imi pot alege zona de lucru?

Da. Pentru a alege zona de lucru, intra in contul tau si alege-ti unul dintre abonamentele puse la dispozitie, in cadrul carora iti poti selecta si zona in care esti interesat sa executi lucrari. Aceasta zona de lucru poate fi: localitate, judet, sau toata tara.

Cum imi pot schimba numele?

Manole o va face pentru tine striga-l.

De ce nu pot include informatiile mele de contact in partile publice ale BJobs?

MyBjobs este o piata online, nu un registru comercial. Manole va sterge orice informatie de contact inscrisa pe MyBJobs. Un asemenea comportament ii saboteaza pe mesterii care folosesc MyBJobs cu buna credinta. Striga-l pe Manole daca afli ca cineva si-a afisat informatiile de contact.

Pot avea mai mult de un cont?

Manole permite mesterilor sa detina mai multe conturi in conditii exceptionale. Daca doresti sa deschizi mai multe conturi, striga-l pe Manole.

Sfatul Mesterilor

Ce este Sfatul Mesterilor?

Sfatul Mesterilor este o optiune care permite mesterilor sa isi arate  cunostintele prin raspunsurile la intrebarile postate de boierii nostri. Atat intrebarile, cat si raspunsurile, vor fi afisate in pagina -Sfatul Mesterilor-.

Primesc ceva in schimbul raspunsurilor la aceste intrebari?

Daca raspunzi la astfel de intrebari, boierii pot vedea cine a raspuns si pot aprecia cunostintele si experienta ta, devenind interesati de profilul tau. 

Intrebarile care au legatura cu joburile sunt afisate pe site?

Nu, intrebarile de la -Sfatul Mesterilor- sunt intrebari generale din anumite categorii de lucrari si specializari, fara a face referire la vreun job.

Pot vedea unde este un anumit job?

Da, orice job este localizat pe harta, iar sistemul de filtrare te ajuta sa gasesti foarte usor exact joburile din zona de lucru cu care te-ai inscris.

Analizati cu atentie intrebarile si raspunsurile?

Da - aprobam individual toate intrebarile si raspunsurile pentru a ne asigura ca sunt relevante si in conformitate cu politicile noastre.

Ce inseamna cand cineva apasa "Like" la un raspuns de al meu?

Cele mai bune raspunsuri - bazate pe voturile "Like" - vor primi o recunoastere speciala.

GENERALITATI

Nu primesc e-mail-urile de avertizare de la Manole, ce pot face?

In scopul de a obtine cat mai multe informatii cu privire la contul tau, este important sa poti primi notificarile lui Manole pe e-mailul tau. Daca nu primesti notificarile lui Manole, te rugam sa verifici mai intai daca adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat pe MyBjobs este corecta. Unele conturi de e-mail pot considera notificarile lui Manole nedorite, asa ca te rugam sa verifici si in dosarul de Spam, sa ne elimini din lista de posibile amenintari si sa ne adaugi in lista de expeditori siguri. In cazul in care nu stii cum sa faci asta, te rugam sa folosesti sectiunea Ajutor  a furnizorului de e-mail. Nu-ti va lua decat cateva minute si ne va ajuta pe noi sa livram un serviciu mai bun comunitatii noastre.

Cum imi pot reseta parola?

Apasa - aici- si introdu adresa ta de e-mail. In mod automat, Manole iti va trimite un e-mail cu  instructiuni despre cum sa iti resetezi parola.

Un  boier refuza sa plateasca, ce pot sa fac?

Pentru inceput, Manole iti recomanda sa discuti orice problema direct cu boierul pentru a gasi o solutie care sa multumeasca ambele parti. Incearca sa eviti implicarea unei terte parti.
Cand vorbesti cu boierul, asigura-te ca intelege corect punctul tau de vedere. Daca este necesar, discutati pe o analiza detaliata a muncii pe care ai prestat-o. Incearca sa rezolvi conflictul pe cale amiabila – procedurile judiciare sau colaborarea cu recuperatorii de creante vor costa timp si bani.
Daca ai facut tot posibilul pentru a iti primi plata si boierul refuza sa plateasca, Manole va sfatuieste sa colaborezi cu profesionisti.

Pot vorbi cu Manole prin telefon?

Manole asista membrii comunitatatii sale in primul rand prin e-mail si prin sectiunea Ajutor de pe MyBJobs. Daca insa ai o intrebare urgenta care cere asistenta, poti apela numarul: 0212054job.

Un alt utilizator mi-a trimis un mesaj abuziv prin intermediul sitului. Ce pot sa fac in legatura cu acest lucru?

MyBuilder este un sit de comunitate care promoveaza respect mutual si conduita prietenoasa intre toti utilizatorii. Ne straduim sa ne asiguram ca tot continutul postat pe sit este adecvat si in conformitate cu politicile noastre.
Daca se intampla sa fii supus sau sa intalnesti un astfel de comportament sau de continut, striga-l pe Manole. Noi vom face tot posibilul sa investigam raportarile de aceasta natura si vom lua masurile necesare, dupa caz.

Mi-a placut sa folosesc servicul vostru. Acceptati comentarii?

Cu siguranta. Suntem foarte fericiti ca ai avut o experienta placuta folosind MyBJobs. Trimite-ne un mesaj continand comentariile tale si noi le vom posta pe sit. Te rugam spune-ne daca este in regula sa iti publicam numele si/sau detaliile companiei, odata cu marturia.
De asemenea, daca vrei sa ne spui despre experienta ta la telefon, include-ti numarul de telefon, orarul preferat si lasa-ne sa te contactam.

Ii pot trimite lui Manole o sugestie pentru imbunatatirea MyBjobs?

Cu siguranta. Noi actualizam in permanenta site-ul MyBJobs si asteptam orice sugestie pentru a perfectiona serviciul nostru. Trimite-i lui Manole un e-mail cu sugestiile tale. Daca vrei sa vorbesti cu noi la telefon, include-ti numarul tau si orarul preferat pentru a primi apelul si noi te vom contacta.

 

 

Motto:

Din 1512, vremea celor "Noua mesteri mari, calfe si zidari, cu Manole zece", "My Builders Jobs" mestereste Online pe la casele Boierilor *Prin 1512 intelegem 2012; prin "builder" mester, prin ''boier'' client iar prin "job", lucrare!

Parteneri:

builders web builders club builders magazine eatermag eater

Specializari:

 • Acoperisuri si invelitori

  Acoperisuri si invelitori Executie si montaj sarpante traditionale,ferme, invelitori, sisteme pluviale
 • Amenajari peisagistice

  Amenajari peisagistice Lucrari de amenajare si intretinere gradini, curti, parcuri, spatii verzi
 • Audit energetic al cladirilor

  Audit energetic al cladirilor Realizare expertize energetice,raport de audit energetic,eliberare certificat energetic
 • Avize, autorizari constructii

  Avize, autorizari constructii Obtinere autorizatii de construire, avize,certificate de urbanism,contracte utilitati
 • Constructii beton-armat

  Constructii beton-armat Lucrari de cofrare, armare si turnare beton
 • Constructii lemn

  Constructii lemn Executie case pe structura de lemn, tratare lemn, ignifugari
 • Constructii metalice

  Constructii metalice Executie si montaj structuri metalice, hale industriale, tratamente anticorozive, ignifugari
 • Constructii rutiere

  Constructii rutiere Lucrari de drumuri,poduri, parcari, pavaje, borduri
 • Cosuri de fum, seminee

  Cosuri de fum, seminee Executie seminee, masti de seminee contemporane, clasice sau traditionale, sobe, cosuri de fum
 • Debarcadere

  Debarcadere Lucrari de proiectare si executie debarcadere, amenajari, intretinere, reparatii
 • Demolari, dezafectari

  Demolari, dezafectari Lucrari de dezmembrari constructii metalice, dezafectari si demolari cladiri, pereti, fundatii
 • Design amenajari interioare

  Design amenajari interioare Executie proiecte personalizate de amenajari interioare, design interior, proiectare mobilier
 • Design peisagistic

  Design peisagistic Lucrari de arhitectura peisagistica, design ambiental, elemente decorative
 • Devize, caiete de sarcini

  Devize, caiete de sarcini Intocmire antemasuratori si devize constructii si instalatii, liste de cantitai,caiete de sarcini
 • Dirigentie santier

  Dirigentie santier Urmarire executie lucrari,intocmire carte tehnica, procese verbale pe faze determinante
 • Energii regenerabile

  Energii regenerabile Executie instalatii solare, turbine eoliene, pompe de caldura, panouri fotovoltaice
 • Evaluari, expertize

  Evaluari, expertize Evaluari riscuri profesionale,plan prevenire si protectie, plan de actiune in situatii de urgenta,instruire
 • Foraje puturi apa

  Foraje puturi apa Executie foraje de mica,medie si mare adancime pentru alimentare cu apa
 • Gletuiri, zugraveli, vopsitorii

  Gletuiri, zugraveli, vopsitorii Lucrari de gletuire,chituire, zugraveli interioare si exterioare,tapetari
 • Hidroizolatii si termoizolatii interioare

  Hidroizolatii si termoizolatii interioare Lucrari de izolatii pereti interiori, subsoluri, plansee, pardoseli
 • Imprejmuiri, usi, porti, grilaje

  Imprejmuiri, usi, porti, grilaje Executie si montaj usi, porti, garduri, usi garaj, grilaje si jaluzele exterioare
 • Instalatii automatizare, avertizare

  Instalatii automatizare, avertizare Executie sisteme de supraveghere video, avertizare incendiu,alarma, telecomunicatii
 • Instalatii climatizare, frigorifice

  Instalatii climatizare, frigorifice Executie si montaj instalatii de climatizare, ventilatie, echipamente si instalatii frigorifice
 • Instalatii electrice

  Instalatii electrice Lucrari de executie, montaj, extindere instalatii si echipamente electrice
 • Instalatii gaze

  Instalatii gaze Executie bransamente gaze naturale,instalatii noi, instalatii de separare a consumului, senzori de gaz
 • Instalatii sanitare

  Instalatii sanitare Lucrari de executie, montaj, extindere instalatii sanitare, alimentare cu apa si canalizare
 • Instalatii termice

  Instalatii termice Executie si montaj instalatii de incalzire,centrale termice, instalatii solare, incalzire in pardoseala
 • Lucrari gips-carton

  Lucrari gips-carton Lucrari montaj rigips, placari pereti, plafoane, tavane false, scafe, pereti despartitori
 • Lucrari montaj parchet, mocheta

  Lucrari montaj parchet, mocheta Lucrari montaj, raschetare, chituire, finisare parchet de orice tip, mocheta, linoleum
 • Lucrari piscine

  Lucrari piscine Lucrari de proiectare si executie piscine, instalatii de recirculare-filtrare, incalzire a apei, tratare
 • Lucrari tamplarie, mobilier

  Lucrari tamplarie, mobilier Executie si montaj mobilier, lambriuri si alte lucrari de tamplarie
 • Masini si utilaje constructii

  Masini si utilaje constructii Inchiriere,intretinere si reparatii masini si utilaje grele pentru constructii
 • Masuratori cadastrale si topografice

  Masuratori cadastrale si topografice Efectuare masuratori si inscrierea in Registrul de Evidenta a bunurilor imobile; Masuratori cadastrale
 • Mecanica ambarcatiuni

  Mecanica ambarcatiuni Lucrari de mecanica ambarcatiuni de pescuit si agrement,pontoane,barci,motoare si accesorii nautice
 • Mecanica auto, moto

  Mecanica auto, moto Executie reparatii auto si moto,revizii,distributii,reparatii casete directie,turbine
 • Mijloace de transport

  Mijloace de transport Inchiriere,intretinere si reparatii mijloace detransport si vidanjare utilizate in constructii
 • Mobilier gradini si spatii joaca

  Mobilier gradini si spatii joaca Executie foisoare, pergole, mobila gradini, leagane si echipamente din lemn pentru spatii joaca
 • Pavaje, placari exterioare

  Pavaje, placari exterioare Lucrari de amenajari exterioare, montaj pavaje, borduri,dale, jgheaburi de scurgere
 • Placari faianta, gresie

  Placari faianta, gresie Lucrari de finisaje interioare si exterioare cu gresie, faianta, marmura, sticla colorata
 • Proiectare arhitectura

  Proiectare arhitectura Lucrari de proiectare arhitectura si urbanism, masuratori,relevee, proiecte pentru avize si autorizatii
 • Proiectare instalatii

  Proiectare instalatii Lucrari de proiectare instalatii electrice, termice, sanitare, gaze pentru constructii
 • Proiectare rezistenta

  Proiectare rezistenta Lucrari de proiectare si calcul structuri rezistenta beton armat, metal,lemn, consolidari, extinderi
 • Proiectare software

  Proiectare software Lucrari de proiectare asistata de calculator, dezvoltare software, site-uri web
 • Reparatii echipamente climatizare,frigorifice

  Reparatii echipamente climatizare,frigorifice Reparatii echipamente frigorifice si instalatii de aer conditionat si climatizare
 • Reparatii echipamente electrice

  Reparatii echipamente electrice Reparatii instalatii si echipamente electrice,sisteme de alarma,echipamente de transmisie
 • Reparatii echipamente electronice si IT

  Reparatii echipamente electronice si IT Reparatii echipamente IT,echipamente si sisteme electronice si de telecomunicatii
 • Reparatii echipamente termice si ventilatii

  Reparatii echipamente termice si ventilatii Reparatii instalatii si echipamente termice si sisteme de ventilatie si tratare a aerului
 • Reparatii incuietori

  Reparatii incuietori Reparatii si deblocariyale, broaste,incuietori usi,sisteme de inchidere
 • Reparatii instalatii sanitare

  Reparatii instalatii sanitare Reparatii instalatii sanitare cladiri,retele de alimentare cu apa si canalizare
 • Reparatii mobilier

  Reparatii mobilier Reparatii si restaurare mobilier,reparatii tapiterii,tamplarie, obloane
 • Retele alimentare cu apa

  Retele alimentare cu apa Executie retele de alimentare cu apa,statii tratare apa potabila,statii de epurare apa uzata
 • Retele alimentare cu energie electrica

  Retele alimentare cu energie electrica Executie retele de iluminat,linii de medie tensiune,posturi de transformare,bransamente
 • Retele alimentare cu gaze naturale

  Retele alimentare cu gaze naturale Executie sisteme de distributie gaze naturale,instalatii de utilizare a gazelor naturale
 • Retele canalizare

  Retele canalizare Executie sisteme decanalizare, fose septice, camine de inspectie,separatoare de grasimi
 • Sapaturi manuale

  Sapaturi manuale Executie sapaturi manuale si evacuare pamant rezultat din sapatura
 • Sapaturi manuale, mecanizate, transport pamant

  Sapaturi manuale, mecanizate, transport pamant Sapaturi, evacuari pamant din sapaturi fundatii, moloz din constructii, pamant vegetal
 • Sapaturi mecanizate

  Sapaturi mecanizate Executie sapaturi mecanizate, in unul sau mai multe straturi, organizari pe verticala
 • Scari, balustrade

  Scari, balustrade Lucrari montaj scari si balustrade inox,sticla, fier forjat, lemn, metal vopsit
 • Schele si cofraje

  Schele si cofraje Inchiriere si montare-demontare schele,pasarele, esafodaje, scari,platforme de lucru, cofraje
 • Scule si echipamente constructii

  Scule si echipamente constructii Inchiriere echipamente si aparaturi pentru constructii,scule,unelte
 • Sef Santier

  Sef Santier Coordonare lucrari, antreprenoriat general
 • Servicii de curatenie

  Servicii de curatenie Lucrari de curatenie,deratizare, dezinsectie si dezinfectie a spatiilor alimentare si nonalimentare
 • Studii de specialitate geo, topo

  Studii de specialitate geo, topo Executie studii geotehnice, hidrogeologice, hidrologice si topografice
 • Tamplarie, jaluzele interioare si exterioare

  Tamplarie, jaluzele interioare si exterioare Executie si montaj usi interioare si exterioare, ferestre, jaluzele verticale si orizontale, rolete panza, rulouri textile
 • Tencuieli, sape

  Tencuieli, sape Lucrari de tencuiala universala si decorativa, pereti vitrati,turnari sape de egalizare
 • Termoizolatii, hidroizolatii, placari

  Termoizolatii, hidroizolatii, placari Lucrari de izolatii fundatii, soclu,fatade,pereti exteriori, terase, balcoane
 • Zidarie

  Zidarie Executie structuri de caramida Porotherm, GVP, CPP, BCA

My Builders Jobs in Toata tara

 • Aiud
 • Alba Iulia
 • Amara
 • Arad
 • Bacău
 • Baia Mare
 • Beiuş
 • Bistriţa
 • Botoşani
 • Brăila
 • Bran
 • Braşov
 • Breaza
 • Buzău
 • Călăraşi
 • Câmpia Turzii
 • Câmpulung
 • Caracal
 • Cenad
 • Chiuruş
 • Cluj-Napoca
 • Constanţa
 • Corneşti
 • Cozmeşti
 • Craiova
 • Deva
 • Drăguş
 • Drobeta-Turnu Severin
 • Făgăraş
 • Feteşti
 • Focşani
 • Fundata
 • Galaţi
 • General Berthelot
 • Giurgiu
 • Iaşi
 • Iratoşu
 • Lueta
 • Măgurele
 • Mediaş
 • Mihai Viteazu
 • Oradea
 • Orăşeni
 • Otopeni
 • Paşcani
 • Păuleşti
 • Pecica
 • Peştişani
 • Piatra Neamţ
 • Piteşti
 • Ploieşti
 • Popeşti-Leordeni
 • Pucioasa
 • Râmnicu Sărat
 • Râmnicu Vâlcea
 • Reşiţa
 • Sâmbăta de Sus
 • Sânpetru
 • Sebeş
 • Sectorul 1
 • Sectorul 2
 • Sectorul 3
 • Sectorul 4
 • Sectorul 6
 • Sibiu
 • Sighetu Marmaţiei
 • Sinaia
 • Slatina
 • Slobozia
 • Somova
 • Suceava
 • Târgovişte
 • Târgu Cărbuneşti
 • Târgu Jiu
 • Târgu-Mureş
 • Timişoara
 • Tulcea
 • Turda
 • Urziceni
 • Variaş
 • Vaslui
 • Vetiş
 • Viştea
 • Voluntari
 • Vulcan
 • Zalău
 • Zărneşti